Ons aanbod

AMJOY = Plezier in … tennis, hard werken, discipline en wedstrijden.

Dat is waar AMJOY voor staat en de manier waarop wij spelers opleiden. Ieder op hun eigen niveau, van recreatief tot prestatief, van nationaal tot internationaal. Een programma van trainingen en wedstrijden op maat.

Focusgebieden hebben we per leeftijdscategorie, omdat wetenschappelijk bewezen is dat elke leeftijdsgroep anders leert. Voor iedere groep een specifieke benadering voor onze trainingen en activiteiten:

  • Play to Grow (4 tot 9 jaar)
  • Prepare to Transfer (9 tot 12 jaar)
  • Find your Blizz (12 tot 18 jaar)
  • Make it Perfect (18 jaar en ouder)

Per niveau is er een programma van trainingen en wedstrijden: AMJOY HP, AMJOY Loot, AMJOY Selectie en AMJOY Club.

AMJOY HP: fulltime prof programma. Een fulltime programma voor profspelers met trainingen en internationale wedstrijden. Van maandag t/m vrijdag iedere dag twee keer trainen. Zowel trainingen in kleine groep als prive-training. In totaal 17,5 uur tennis en 5 uur fysiek per week. Gecombineerd met het spelen van proftoernooien. Gedurende het hele jaar, 12 maanden lang.

AMJOY LOOT: (inter)nationaal programma. Een prestatief programma voor trainingen en (inter)nationale wedstrijden. Voor zowel pre-LOOT spelers (tot 12 jaar) als spelers met een LOOT-status (vanaf 12 jaar). We werken samen met het Sint-Joriscollege in Eindhoven en basisschool Zeelsterhof in Veldhoven. Spelers kunnen topsport en school combineren. Intensieve en wedstrijdgerichte trainingen met veel aandacht voor het individu.

AMJOY SELECTIE: regionaal programma. Een prestatief trainingsprogramma gecombineerd met een regionaal en nationaal wedstrijdprogramma. Voor fanatieke tennissers die de clubtraining ontgroeid zijn en vaker dan een keer per week willen trainen. Er zijn selectietrainingen met alleen tennistraining, maar ook trainingen gecombineerd met fysieke training. Ieder op zijn of haar eigen niveau. Je kunt doorgroeien naar het LOOT-programma.

AMJOY CLUB: recreatief programma. Bij verenigingen verzorgt AMJOY de trainingen. De lessen zijn buiten en in de winter ook binnen in de hal met name voor de jeugd. Deze trainingen zijn bestemd voor alle niveaus: beginners, gevorderden, jeugd en senioren. Met schooltennis wordt gestimuleerd de jeugd lid te laten worden van een vereniging. Vanuit de clubtraining is het mogelijk door te stromen naar de prestatieve trainingen van AMJOY.