TEAM AMJOY

Team Amjoy bestaat uit tennistrainers en -coaches, een fysieke trainer, een medische staf en een professioneel bespanner. Daarnaast werken we samen met het Sint Joriscollege in Eindhoven waar spelers topsport en school kunnen combineren.

Technische Staf

Annemarie Mikkers

eigenaar & trainer/coach
Heeft professioneel getennist en is Nederlands kampioen dubbel. Geeft training en heeft veel ervaring in het spelen van (inter)nationale wedstrijden. Is coach tijdens toernooien en competitie.

Annemieke van Sambeek

eigenaar & trainer/coach
Heeft veel ervaring in lesgeven en (inter)nationaal coachen. Geeft training en begeleidt bij toernooien. Ook ontwikkelde ze samen met de KNLTB de workshop Tenniskids Techniek.


Trainers LOOT

Bart Beks

trainer/coach
Is trainer van LOOT. Als coach is hij actief tijdens nationale toernooien en internationale Tennis Europe, ITF toernooien en de Orange Bowl in Miami (WK junioren). Speelt zelf internationale wedstrijden op de senior tour en het WK.

Benjamin Reek

trainer/coach
Heeft als jeugdspeler zelf internationaal getennist. Is trainer en coach van (pre)LOOT spelers. Actief tijdens nationale toernooien en internationale Tennis Europe, ITF toernooien en de Orange Bowl.

Jochem Mol

trainer/coach
Is trainer van (pre)LOOT en selectie. Als coach is hij actief tijdens nationale toernooien en internationale Tennis Europe, ITF toernooien en de Orange Bowl in Miami (WK junioren).


Trainers SELECTIE/CLUB

Mandy Wagemaker

trainer/coach
Heeft professioneel getennist. Is trainster van de jongste jeugd en begeleidt bij toernooien. Geeft ook training aan volwassenen bij ETV Volley en is speelster en coach van het eerste team.

Jitte Robben

trainer/coach
Is trainster en coach van het Amjoy Kids programma. Geeft training aan de jongste jeugd en is coach tijdens regionale jeugdtoernooien. Ze organiseert de Amjoy Kids Tour. Geeft naast training aan de jeugd ook training aan volwassenen van ETV Volley.

Jannis Passalis

trainer/coach
Is clubtrainer bij ETV Volley en is coach bij regionale toernooien. Geeft training aan de jeugd en aan volwassenen van ETV Volley.


Trainer FYSIEK

Gijs Hogenkamp

fysiek, mentaal en voeding
Eigenaar van Move and Improve en gespecialiseerd in Personal Training. Geeft fysieke trainingen; groepstraining en individueel. Ook heeft hij aandacht voor mental coaching en gezonde voeding.