Team Amjoy

Team Amjoy bestaat uit gekwalificeerde trainers/coaches, een personal trainer en fysiotherapeut/bewegingswetenschapper. We werken samen met Move and Improve, Kemper Fysiotherapie, medisch sportcentrum Topsupport voor optimale medische en mentale begeleiding. Een professioneel tennisprogramma waar ook aandacht is voor fysiek, mentaal en voeding.

Annemieke van Sambeek

eigenaar & trainer/coach
Heeft veel ervaring in lesgeven en (inter)nationaal coachen. Geeft training en begeleidt bij toernooien. Daarnaast is ze technisch eindverantwoordelijk voor onze opleiding en is ze instroomcoördinator in de regio.

Annemarie Mikkers

eigenaar & trainer/coach
Annemarie heeft professioneel getennist en is Nederlands kampioen dubbel. Ze heeft veel ervaring in spelen van wedstrijden. Ze geeft training en is coach. Daarnaast is Annemarie eindverantwoordelijk voor gehele organisatie van Amjoy.


Trainers HP & LOOT

Bart Beks

trainer/coach
Is trainer van LOOT en heeft professioneel gespeeld. Heeft veel ervaring met het trainen en coachen van internationale topspelers. Speelt nog steeds zelf wedstrijden en is wereldkampioen 35+ en 40+.

Benjamin Reek

trainer/coach
Heeft als jeugdspeler zelf internationaal getennist. Is trainer en coach van HP & LOOT spelers. Actief tijdens nationale toernooien en internationale Tennis Europe, ITF toernooien en de Orange Bowl in Miami (WK junioren).

Bobbie de Goeijen

trainer/coach
Is trainer en coach van LOOT. Heeft zelf professioneel getennist, die ervaring neemt hij nu mee in het coachen en begeleiden van de AMJOY Tigers. Hij geeft training en begeleidt spelers op zowel nationale als internationale toernooien.

Jochem Mol

trainer/coach
Is trainer van HP & LOOT. Als coach is hij actief tijdens nationale toernooien en internationale Tennis Europe, ITF toernooien en de Orange Bowl in Miami (WK junioren). Speelt ook zelf nog wedstrijden.

Mike Vorstenbosch

trainer/coach
Is jarenlang clubtrainer geweest. Na het behalen van zijn C-diploma is hij nu trainer en coach van LOOT. Hij begeleidt nationale en internationale toernooien, waaronder Tennis Europe en ITF toernooien.

Sjeng Schalken

trainer/coach
Is voormalig nummer 11 van de wereld. Daarmee is Sjeng een van Nederlands meest succesvolle tennisser. Sjeng is regelmatig aanwezig bij onze trainingen en toernooien om zijn ervaring en kennis over te brengen.

Tom Baten

trainer/coach
Komt uit België en is trainer en coach van de high potential players. Is actief op de WTA-tour en is verantwoordelijk voor AMJOY Belgium. Heeft veel ervaring opgedaan als coach op hoog professioneel niveau.


Trainers SELECTIE/CLUB

Jitte Robben

trainer/coach
Is trainster en coach van het Amjoy Kids programma. Geeft training aan de jongste jeugd en aan volwassenen bij Bastion Baselaar. Ook is ze coach tijdens regionale jeugdtoernooien en is ze actief met schooltennis.

Luuk van Gerwen

trainer/coach
Is trainer en coach van de LOOT en selectie en geeft naast de academy ook clubtraining bij ELTV en TOS Bergeijk. Begeleidt spelers tijdens nationale en internationale toernooien en wedstrijddagen.

Mandy Wagemaker

trainer/coach
Is trainster en coach van de selectie. Heeft professioneel getennist en heeft aantal professionele dubbeltoernooien gewonnen. Ze geeft ook training bij ETV Volley en is speelster/coach van het eerste team van ELTV.

Mathijs de Leeuw

trainer/coach
Is trainer en coach bij ETV Volley, ELTV en TOS Bergeijk. Begeleidt spelers tijdens regionale jeugdtoernooien, wedstrijddagen en tijdens de begeleidingsweken. Ook speelt hij zelf competitie.

Tim Oosting

trainer/coach
Is trainer en coach van de selectie. Is zelf een goede speler, heeft veel ervaring in het spelen van wedstrijden. Begeleidt spelers tijdens nationale en internationale toernooien en wedstrijddagen.


Trainer FYSIEK

Jorne Kemper

fysiotherapeut
Eigenaar van Kemper Fysiotherapie. Als bewegingswetenschapper en fysiotherapeut actief bij Amjoy. Spelers kunnen snel bij hem terecht voor behandeling, maar ook veel aandacht voor preventie.

Gijs Hogenkamp

fysiek, mentaal en voeding
Eigenaar van Move and Improve en gespecialiseerd in Personal Training. Geeft fysieke trainingen; groepstraining en individueel. Ook heeft hij aandacht voor mental coaching en gezonde voeding.