Team Amjoy

Team Amjoy bestaat uit gekwalificeerde trainers/coaches, een personal trainer en fysiotherapeut/bewegingswetenschapper. We werken samen met Move and Improve, Kemper Fysiotherapie, medisch sportcentrum Topsupport en Don Training & Therapie voor optimale medische en mentale begeleiding. Een professioneel tennisprogramma waar ook aandacht is voor fysiek, mentaal en voeding.

Annemarie Mikkers

eigenaar & trainer/coach
Heeft professioneel getennist en is Nederlands kampioen dubbel. Geeft training en is coach. Heeft veel ervaring in het spelen van (inter)nationale wedstrijden. Verantwoordelijk voor back-office en breedtesport.

Annemieke van Sambeek

eigenaar & trainer/coach
Heeft veel ervaring in lesgeven en (inter)nationaal coachen. Geeft training en begeleidt bij toernooien. Ook is ze opleidingsmanager bij de KNLTB en is ze coach bij ETV Volley. Verantwoordelijk voor technisch beleid.


Trainers LOOT

Bart Beks

trainer/coach
Is trainer van LOOT en heeft professioneel gespeeld. Heeft veel ervaring met het trainen en coachen van internationale topspelers. Speelt nog steeds zelf wedstrijden en is wereldkampioen 35+ en 40+.

Benjamin Reek

trainer/coach
Heeft als jeugdspeler zelf internationaal getennist. Is trainer en coach van LOOT en selectie spelers. Actief tijdens nationale toernooien en internationale Tennis Europe, ITF toernooien en de Orange Bowl in Miami (WK junioren).

Jochem Mol

trainer/coach
Is trainer van LOOT en selectie. Als coach is hij actief tijdens nationale toernooien en internationale Tennis Europe, ITF toernooien en de Orange Bowl in Miami (WK junioren). Speelt ook zelf nog wedstrijden.


Trainers SELECTIE/CLUB

Max Peters

trainer/coach
Is trainer en coach van de jeugd en senioren bij Bastion Baselaer. Begeleidt spelers tijdens regionale jeugdtoernooien, wedstrijddagen en tijdens de begeleidingsweken. Ook speelt hij zelf competitie.

Mandy Wagemaker

trainer/coach
Is trainster en coach van de selectie. Heeft professioneel getennist en heeft aantal professionele dubbeltoernooien gewonnen. Ze geeft ook training bij ETV Volley en is speelster/coach van het eerste team.

Lieke van Gerwen

trainer/coach
Is trainster en coach van de jeugd en senioren bij TOS Bergeijk. Begeleidt spelers tijdens regionale jeugdtoernooien, wedstrijddagen en tijdens de begeleidingsweken. Ook speelt zij zelf competitie.

Jitte Robben

trainer/coach
Is trainster en coach van het Amjoy Kids programma. Geeft training aan de jongste jeugd en aan volwassenen bij ETV Volley. Ook is ze coach tijdens regionale jeugdtoernooien en is ze actief met schooltennis.


Trainer FYSIEK

Jorne Kemper

fysiotherapeut
Eigenaar van Kemper Fysiotherapie. Als bewegingswetenschapper en fysiotherapeut actief bij Amjoy. Spelers kunnen snel bij hem terecht voor behandeling, maar ook veel aandacht voor preventie.

Gijs Hogenkamp

fysiek, mentaal en voeding
Eigenaar van Move and Improve en gespecialiseerd in Personal Training. Geeft fysieke trainingen; groepstraining en individueel. Ook heeft hij aandacht voor mental coaching en gezonde voeding.
babolatslamstox-new-logo-vector-rgb-grayscale