Passie voor tennis en wil je beter worden?

Dan is Amjoy Tennis iets voor jou. Een professionele tennisopleiding die trainingen, toernooibegeleiding en activiteiten aanbiedt voor kinderen en volwassenen, van recreatief tot prestatief niveau.

A typical caption

I Amjoy tennis. Do you?

Naast training, nationale en internationale toernooibegeleiding organiseren we regelmatig extra trainingsdagen en de Amjoy Cup, het enige internationale jeugdtoernooi in Nederland tot en met 12 jaar. Amjoy Tennis is opgericht door Annemieke van Sambeek en Annemarie Mikkers.

Annemieke van Sambeek samen met Annemarie Mikkers oprichtster van Amjoy heeft veel ervaring in lesgeven, zowel aan de jeugd als aan volwassenen. Van recreatief tot nationale top.

Annemarie Mikkers – heeft professioneel getennist. Nederlands kampioen dubbel, winnares $10.000-toernooi enkel en $25.000-toernooi dubbel. Hoogste ranking WTA singel (461) en dubbel (223).

Team Amjoy bestaat uit gekwalificeerde trainers, coaches, een personal trainer en professioneel bespanner. Daarnaast werken we samen met medisch sportcentrum Topsupport voor optimale medische begeleiding. Een professionele tennisopleiding waar ook aandacht is voor fysiek, mentaal en voeding.