Over Amjoy

Passie voor tennis en wil je beter worden?

Dan is AMJOY Tennis iets voor jou. Een door de KNLTB gecertificeerde tennisopleiding die trainingen, activiteiten en toernooibegeleiding aanbiedt voor kinderen en volwassenen, van recreatief tot prestatief niveau. Kinderen worden wekelijks getraind in het speciaal hiervoor opgezette programma AMJOY Kids. Al vanaf 2 jaar kunnen de eerste voorwaarden worden geschept om sneller tennis te leren. Vanuit het AMJOY Kids programma is het mogelijk via de selectie door te groeien naar het (inter)nationale LOOT-programma.

Team AMJOY heeft gekwalificeerde trainers, een personal trainer en fysiotherapeut en bewegingswetenschapper. We werken samen met Move and Improve, Kemper Fysiotherapie, medisch sportcentrum Topsupport en Don Training & Therapie voor optimale medische en mentale begeleiding. Een professioneel tennisprogramma waar ook aandacht is voor fysiek, mentaal en voeding.

  • 29 tennis coaches
  • 1 fysiotherapeut
  • 1 conditietraining
  • 1 sportpsycholoog

We geven trainingen en organiseren activiteiten op verschillende niveaus van prestatief tot recreatief niveau. We hebben drie soorten programma’s voor trainingen en wedstrijden:

  • AMJOY LOOT: (inter)nationaal programma
  • AMJOY SELECTIE: regionaal programma
  • AMJOY CLUB: recreatief programma

De hoofdlocatie is David Lloyd Eindhoven. Met 10 gravelbanen, 7 indoorbanen, uitgebreide fitness en zwembad een unieke locatie voor het maximaal opleiden van spelers. Ook is David Lloyd host van de Amjoy Cup, het grootste internationale jeugdtoernooi van Nederland. Daarnaast maken wij in de winter gebruik van de banen van Vrijetijdscentrum Best.

Ook bij ETV Volley, ELTV, Bastion Baselaar en TOS Bergeijk geven we training en spelen de meeste spelers competitie.