Het spelen van wedstrijden is onderdeel van het tennisprogramma van Amjoy. Van recreatief tot prestatief, van nationaal tot internationaal.

Tijdens de door ons geselecteerde toernooien organiseren we begeleiding. Dit varieert van het bekijken van wedstrijden tot het organiseren van een totale tennisweek. Begeleiding vinden wij belangrijk voor de inhoud van de trainingen.

Jeugdranglijsttoernooien zijn ook onderdeel van het wedstrijdprogramma. Het doel van de jeugdranglijsttoernooien is om zoveel mogelijk geselecteerde jeugdspelers aan wedstrijden te laten deelnemen, om tot een zo optimaal mogelijke selectie te komen. Punten voor de jeugdranglijst verdien je door mee te doen aan jeugdranglijsttoernooien (JRT’s). Deze toernooien worden georganiseerd voor drie leeftijdscategorieën: t/m 12, t/m 14 en t/m 16 jaar. De toernooien zijn onderverdeeld in vijf categorieën: JRT***** t/m JRT*.

Extra trainingsdagen worden door ons gedurende het jaar regelmatig georganiseerd. Vaak als voorbereiding op een (dubbel)toernooi, maar ook als extra trainingsdag in een vakantie. We trainen dan gedurende de dag minimaal drie uur en sluiten vaak nog af met zwemmen.