Loot

Loot

(inter)nationaal programma

Prestatief programma van trainingen en (inter)nationale wedstrijden. Voor zowel pre-LOOT spelers (tot 12 jaar) als spelers met een LOOT-status (vanaf 12 jaar). We werken samen met het Sint-Joriscollege in Eindhoven waardoor spelers topsport en school kunnen combineren.

Sta je top 30 van Nederland, dan krijg je een LOOT-status en kun je gebruik maken van de topsport faciliteiten van de school. Denk aan aangepast schoolrooster met vrijstellingen om te kunnen trainen tijdens de schooluren en voorzieningen om achterstanden, veroorzaakt door afwezigheid i.v.m. trainingen en wedstrijden, weg te werken.

Intensieve en wedstrijdgerichte trainingen met veel aandacht voor het individu. Het LOOT-programma is een combinatie van groepstrainingen en privé/duotrainingen. De groepstrainingen voor het trainen van de technische basisprincipes in wedstrijdsituaties, het stimuleren van samenwerken en het ervaren van concurrentie. De privétraining is aanvullend op de groepstraining, waarin de techniek verfijnd wordt.

Ook theorie, voeding en mentale thema’s als leiderschap, flexibiliteit, probleem oplossend vermogen en samenwerken komen aan bod.

Event Hours(10)

Vind ons bij
 • David Lloyd Eindhoven
  Peter Zuidlaan 30
  5502 NH Veldhoven
 • ELTV
  Koudenhovenseweg Noord 70
  5631 AX Eindhoven
 • ETV Volley
  Locatellistraat 3A
  5654 JB Eindhoven
 • Bastion Baselaar
  Meester Vriensstraat 1
  5246 JS Rosmalen
 • TOS Bergeijk
  Eerselsedijk 42
  5571 TM Bergeijk
 • VTC De Paal
  De Paaldreef 6
  5571 TN Bergeijk