Scholarships

Slamstox college partnership

Sporten en studeren aan een Amerikaanse universiteit. Een grote stap in je carriere en een extreem leuke en waardevolle ervaring.

AMJOY en Slamstox werken samen om studerende tennissers te begeleiden en college tennis te spelen in Amerika. Steeds meer tennissers kiezen ervoor om nu hun middelbare school een studie te gaan doen in Amerika en dat te combineren met een tennisprogramma op hoog niveau. College Tennis wordt door steeds meer internationale topjunioren als de stap naar professioneel tenniscircuit gezien.

Slamstox biedt samen met AMJOY spelers de mogelijkheid deze stap te maken. Met onze pupillen en hun ouders stellen we een gedetailleerd plan op om een tennisbeurs te vinden aan een Amerikaanse universiteit die past bij de ambitie, wensen en het niveau van de speler. Als voorbereiding op een profcarrière, een tussenjaar met heel veel tennis, of juist een hele goede opleiding: alle opties zijn mogelijk.

We organiseren samen voorspeeldagen, wedstrijddagen, UTR toernooien en reizen naar Amerika. Gedurende de tijd van onze pupillen in Amerika blijven we ook in contact met de coaches in Amerika om de transitie zo optimaal mogelijk in te richten. Tijdens de kerstvakanties en zomerperiodes trainen onze spelers weer in Nederland bij AMJOY en reizen we in groepsverband naar (internationale) toernooien. Na het behalen van een universitair diploma gaan we met de spelers die het juiste niveau halen ook de proftour op.

Heb je interesse? Kijk dan op www.slamstox.com voor meer informatie.

Slamstox