Sporten en studeren aan een Amerikaanse universiteit. Een grote stap in je carriere en een extreem leuke en waardevolle ervaring.

Slamstox

Sporten en studeren in Amerika

Amjoy werkt samen met Slamstox, een recruiting bureau voor student-atleten die op zoek zijn naar studiebeurzen in de VS. Zij helpen student-atleten, afkomstig uit de hele wereld, om een team en universiteit te vinden die perfect aansluiten op hun wensen en doelen. Een carriere als student-atleet geeft je de mogelijkheid om jezelf volop te ontwikkelen op atletisch en academisch niveau. Een ervaring die je voor de rest van je leven met je meeneemt.

Als student-atleet vertegenwoordig je jouw universiteit door je sport te spelen. Je speelt in een team met andere student-atleten uit de hele wereld. Met je teamgenoten zul je trainen, studeren en reizen naar toernooien en wedstrijden. In ruil voor het spelen van je sport voor jouw school, kan de universiteit je verschillende studiebeurzen aanbieden. Studeren in de Verenigde Staten kan tot wel $50.000 per jaar kosten, maar met een studiebeurs kun je vaak je schoolgeld, woonkosten, maaltijden, schoolboeken, reiskosten en meer betalen. De universiteit betaalt je om jouw sport voor hun school te komen spelen en om een uitstekend diploma aan een internationale universiteit te behalen. Een mooie combinatie.

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.