SLAMSTOX UTR OPEN

27 en 28 juni 2018 @David Lloyd Eindhoven – in samenwerking met AMJOY en UTR

Your road to college tennis

Heb jij interesse in college tennis in Amerika? De Slamstox UTR Open is de perfecte manier om jezelf in de picture te spelen! Je speelt tijdens het toernooi om een UTR rating te krijgen en op die manier jezelf op de kaart te zetten in Amerika. Amerikaanse coaches komen kijken of jij hun team kan komen versterken.

UTR is een wereldwijd tennis rating systeem dat gebruikt wordt om spelers vanuit de hele wereld met elkaar te kunnen vergelijken. Het is de nummer 1 bron voor Amerikaanse coaches om het niveau van spelers te bepalen en hierop te zoeken naar spelers die in hun team passen. Een UTR rating hebben is een enorm voordeel, sla dus je slag.

Waarom meedoen?
Slamstox helpt tennissers om een Universiteit te vinden in Amerika om daar hun sport en studie te combineren. Het is voor ons een belangrijk doel om iedereen een goed passende universiteit te helpen vinden en met het behalen van een UTR rating maak je al een hele belangrijke stap. Dit toernooi is een unieke kans om jezelf in de picture te spelen en om een indruk achter te laten bij de Amerikaanse coaches.

Tijdens het toernooi kun je niet alleen goede wedstrijden spelen, maar ook Amerikaanse coaches ontmoeten en presentaties over college tennis bijwonen. Schrijf je snel in en werk aan Your Road to College Tennis!

Details toernooi
Verdeeld over de twee dagen zullen wedstrijden gespeeld worden en alle deelnemers zijn verzekerd van meerdere wedstrijden in zowel single als dubbel. Het toernooi is in samenwerking met AMJOY en UTR.

  • datum: 27 en 28 juni 2018
  • locatie: David Lloyd Eindhoven

Inschrijven
Wil je graag deelnemen? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier Slamstox UTR Open.