Amjoy International

Internationaal programma met begeleiding

De weg van talentvol tennisser naar een topper in het internationale circuit vraagt veel tijd en vooral goede begeleiding op alle fronten.

AMJOY International
Een initiatief van AMJOY om tennissers op jonge leeftijd kennis te laten maken met het spelen van internationale toernooien. Een internationaal programma met begeleiding.

Internationale ervaring opdoen is voor veel spelers belangrijk. Niet alleen voor de nummer 1 t/m 3 van hun leeftijdscategorie die de KNLTB uitnodigt. De confrontatie met winst en verlies is onderdeel van een goede tennisopleiding, onze tennisscholen maken daarmee het verschil. Door jong te beginnen met het spelen van toernooien komen de kinderen in aanraking met zelfredzaamheid en professionaliteit. Op deze manier leren ze met allerlei omstandigheden om te gaan die hun wedstrijd op de baan kunnen beïnvloeden.

Wie gaan er mee?
AMJOY International richt zich op een brede doelgroep. De minimumleeftijd om mee te kunnen naar een internationaal toernooi is 9 jaar. Deelnemers aan tennisreizen hoeven ook niet per se bij Amjoy aangesloten te zijn. Ook andere tennistalenten uit heel Nederland zijn vrij om deel te nemen. Zelfs voor profs bieden we een interessant concept.

Optimale begeleiding ter plekke
Tijdens toernooien in binnen- en buitenland spelen spelers gezamenlijk in. Ze krijgen begeleiding bij warming-up en cooling down en de wedstrijd wordt voor- en nabesproken: hoe pak je het aan, ken je je tegenstander, wat wordt je speelplan?

Toernooi-agenda
Elk kwartaal publiceren we de agenda met de nationale en internationale toernooien die wij begeleiden. Van Tennis Europe, ITF tot en met de Grand Slam-toernooien voor profspelers. Zodra wij weten wie zich hebben ingeschreven, wordt u per mail geïnformeerd over de reis, eventuele vluchten, de coach en de kosten. Kortom, alles wordt u verder uit handen genomen en uw kind wordt gedurende het hele toernooi begeleid.

Feedback na een toernooi
Tijdens het toernooi wordt u als ouder op de hoogte gehouden. Ook evalueren we elke reis telefonisch met de ouders en trainers. Zo kunnen trainers effectief werken aan processen tijdens de wedstrijden in het buitenland.

Wil je meer informatie?
AMJOY International is een geheel nieuw concept om de deelname aan toernooien in het buitenland op een hoger niveau te brengen. Een tennisscholen met jarenlange ervaring staat er 100% achter om het spelen van toernooien in het buitenland een succes te maken. Wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar bianca@amjoytennis.com.