Club

Club

recreatief programma

Bij ELTV, ETV Volley, Bastion Baselaar en TOS Bergeijk geeft AMJOY de clubtrainingen in de zomer en de winter. Deze trainingen zijn bestemd voor alle niveaus: beginners, gevorderden, jeugd en senioren. Vanuit de clubtraining is het mogelijk door te stromen naar de prestatieve trainingen van Amjoy.

Amjoy Kids is een speciaal programma ontwikkeld voor de jongste kinderen. Al vanaf 3 jaar kunnen kinderen deelnemen aan trainingen en activiteiten. Amjoy zorgt voor aangepaste ballen en rackets. Er is ook aandacht voor algemene coördinatie. Al snel kunnen kinderen meedoen aan de World Tour; competitie voor de jongste jeugd.

Grootste gedeelte van een tennisser is maakbaar. Daar zijn we van overtuigd. Hoe eerder we kunnen starten met het tennissen, hoe liever. Dat wil niet zeggen dat alleen nog tennis aandacht zou moeten krijgen. Het combineren van twee sporten heeft ook zeker in de ontwikkeling voordelen. Maar ook moet gestimuleerd worden dat jonge kinderen in de vrije tijd meer buiten spelen. Onbewust leren ze veel bij het buiten spelen met andere kinderen. Mentaal en fysiek wordt dan automatisch ontwikkeld.

Competitie is een belangrijke periode in het jaar. Veel kinderen spelen competitie startend met de World Tour voor beginners. Daarna zijn er mogelijkheden door te groeien naar de prestatieve topteams op zondag. De meeste spelers van AMJOY spelen competitie bij ELTV, ETV Volley, Bastion Baselaar en TOS Bergeijk.

Vind ons bij
 • David Lloyd Eindhoven
  Peter Zuidlaan 30
  5502 NH Veldhoven
 • ELTV
  Koudenhovenseweg Noord 70
  5631 AX Eindhoven
 • ETV Volley
  Locatellistraat 3A
  5654 JB Eindhoven
 • Bastion Baselaar
  Meester Vriensstraat 1
  5246 JS Rosmalen
 • TOS Bergeijk
  Eerselsedijk 42
  5571 TM Bergeijk
 • VTC De Paal
  De Paaldreef 6
  5571 TN Bergeijk